26 juli: Las Vegas

Vandaag vliegen we van Jackson naar Las Vegas met een tussenstop in Salt Lake City.

Het vliegveld van Jackson is klein en 17 munten rijden van het centrum. In de richting waar Grand Teton zo om bekend staat namelijk de enorme bergen in het park. Dus nog een keer dat mooie uitzicht maar nu als we op stijgen. Voor onze binnenlandse vlucht hoef je maar 1 uur van te voren in te checken en dan  alleen nog door een controle heen dus alles verloopt lekker snel.

De overstap op Salt Lake City (er zijn geen directe vluchten) verloopt goed maar we moesten wel rennen omdat we nog maar 20 minuten hadden om van de ene gate naar de andere te komen.

Nog eens 1 uur en 15 minuten vliegen en dan zijn we in Las Vegas. In tegenstelling tot de kaart van de vlucht (hierboven), vliegen we meer over de rechterkant naar Las Vegas, zelfs zover naar rechts dat we over de Grand Canyon vliegen. Dat is echt heel indrukwekkend om van die hoogte te kunnen zien.

De landing wordt ingezet en in de verte zie je de stad al. We landen paralel aan The Strip, dus met een snelheid van 150 kilometer komen alle hoge bijzondere gebouwen aan je voorbij (rechts zitten in het vliegtuig). Leuk gezicht.

Koffers ophalen en dan naar de auto. Maar op het moment dat we de terminal verlaten loop je echt tegen een warme muur aan. Beetje het zelfde gevoel als bij het open van de over die op 200 graden staat. Snel in de auto en airco aan.

Van het vliegveld naar ons hotel (The Platinum) in 15 minuten. Las Vegas is leuk, mooi, indrukwekkend en niet alleen in de nacht met alle lichtjes.

Ook naar Las Vegas? Kijk bij American Vacation voor een reisprogramma

CategorieënVS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *